در این مقاله،نخست مقدمهای دربارهء روش ذبح در سه دین زرتشتی، یهودیت و مسیحیت به اختصار آمده است؛آن گاه بحثی فقهی پیرامون چگونگی ذبح و نحر و این که در ذبح،چه اعضایی باید قطع شوند مطرح شده است و اقوال علمای امامیه در این مساله و مقول مختار با ادله بررسی گردیده،و برای ملموستر شدن مسأله،بحثی علمی در مورد اجزاء گردن حیوان به طور مختصر ذکر شده است. همچنین مسأله بیهوش کردن حیوان قبل از ذبح و نحر،مطرح گشته و نظر برخی فقها و قول مختار در مورد آن بیان شده است.در پایان نیز طی بحثی کوتاه،نظر فقهای اهل سنت در مورد چگونگی ذبح و نحر آمده است.
کلید واژه ها:
ذبح ، نحر ، رگ ، ذبح و نحر ، قطع ، یهود ، گاو ، چگونگی ذبح و نحر ، دین زرتشتی ، روایت